Krediti za finansiranje turističkog aranžmana/ljetovanje u Turskoj

ZiraatBank Vam pruža ugodan odmor u prelijepoj Turskoj uz mogućnost novog besplatnog leta sa kompanijom Turkish Airlines!

U ovim posebnim okolnostima kada su putovanja limitirana, čak u pojedine zemlje apsolutno onemogućena,  građanima  Bosne i Hercegovine je Republika Turska otvorila širom svoja vrata da i ove godine uživaju u svim prirodnim blagodatima koje pružaju prelijepe obale Antalijske rivijere, Sredozemnog i  Egejskog mora. 

Ukoliko se odlučite da priuštite sebi odmor iz snova, ovog ljeta ZiraatBank je svim klijentima pripremila izuzetnu ponudu povoljnih kredita za finansiranje godišnjih odmora u prelijepoj oazi Turske obale. 


- Maksimalan iznos: 10.000,00 KM

- Naknada za obradu kredita: 0,00%

- Obezbjeđenje: mjenica

- Omogućeno finansiranje dodatnih pratećih troškova u maksimalnom iznosu do 20%

* EKS 1,70% je izračunata na iznos od 10.000,00 KM, period otplate 12 mjeseci i fiksnu kamatnu stopu 1,50%. U izračun efektivne kamatne stope je uključen trošak kupovine mjenica, troškovi pribavljanja CRK izvještaja.


Svaki klijent ima mogućnost apliciranja za našu jedinstvenu Bankkart karticu koja nudi dodatnu sigurnost putovanja u Tursku.

Zadovoljstvo nam je pružiti informaciju da smo u saradnji sa našim  strateškim poslovnim partnerom Turkish Airlinesom omogućili svim klijentima koji apliciraju za kredit finansiranja godišnjeg odmora u Tursku i koji kupe avio kartu Turkish Airinesa da učestvuju u nagradnoj igri uz mogućnost dobijanja jedne besplatne povratne avio karte za svoje naredno putovanje bilo gdje u Tursku. 

Nagradna igra će trajati 12 sedmica, tačnije do 14.10.2020.godine. u kojoj će se nagraditi 12 klijenata. Svake druge sedmice slučajnim odabirom izvlačit će se dva dobitnika besplatne povratne avio karte Turskih Airlinesa/predviđene nagrade.

Naši klijenti zaslužuju najbolje i naše zadovoljstvo jeste da konstantno kreiramo nove ideje i pogodnosti upravo njima.